Pricksäker skjutbaneansvarig till PO City

Vi söker nu en skjutbaneansvarig som vill arbeta på våra nyrenoverade skjutbanor, två i kvarteret Kronoberg och en på Södermalm, dagligen träffa olika typer av människor och stå till tjänst med sin kompetens. Känner du dig träffad? Sök in redan idag!

Organisation

Polisregion Stockholm

Län

Stockholms län

Utlyst

17 november 2020

Ansök senast

27 november 2020

Referensnummer

C44186/2020

Arbetsplatsbeskrivning

Polisområde Stockholm City omfattar de centrala delarna av Stockholm samt Lidingö. Polisområdet bedriver arbete inom områdena, utredning och lagföring, ingripandeverksamhet samt den brottsförebyggande verksamheten främst inom ramen för sitt geografiska ansvarsområde.

Du kommer att vara placerad i gruppen Operativ verksamhetsstyrning 2 på Kansliet i PO City. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Arbetsbeskrivning

Som skjutbaneansvarig är du den första personen vår personal tar kontakt med rörande frågor kring skjutbanan och allt annat som hör där till.  

Du kommer bland annat arbeta med

 • Drift- och underhållsfrågor
 • Felanmälningar och tillstånd
 • Tillhandahållning av hörselkåpor, tavlor, markeringslappar och övrigt förbrukningsmaterial
 • Att vara delaktig (ansvara) över lokalbokning och även upprätta en rutin kring detta
 • Hantering av defekt ammunition
 • Daglig skötsel av skjutbanorna t.ex. byte av gummidukar

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har

 • En relevant utbildning eller polisexamen
 • Arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
 • God erfarenhet och kunskap av vapenhantering och ammunition
 • Goda skriv- och talkunskaper i både svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även

 • Har erfarenhet som vapeninstruktör för tjänstevapen och MP5

Personliga egenskaper

Då rollen innebär mycket kontakt med olika medarbetare ser vi det som en självklarhet att du samverkar med andra på ett smidigt sätt. Arbetsuppgifterna ställer även krav på hög noggrannhet och struktur och för att trivas och bli framgångsrik i rollen är du trygg i dig själv och litar på din egen förmåga. Vi söker dig som är engagerad, uthållig och stresstålig. Du är ödmjuk, har mycket bra samarbetsförmåga såväl som förmåga att arbeta självständigt.

Kontaktpersoner

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef:

Lotta Magnusson, lotta.magnusson@polisen.se
Undrar du något om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult:

Daisy Nordin, 0739452362, daisy.nordin@polisen.se

Fackliga företrädare

SACO, Polisförbundet, Fackförbundet ST, SEKO Polisen nås via polisens växel 114 14

Övrig information

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid, veckoplanerad arbetstid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) genomförs före anställning.

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Vi erbjuder en arbetsplats med många intressanta arbetsuppgifter och yrkesgrupper. Vi bedriver vår verksamhet med det engagemang, den tillgänglighet och den effektivitet som vårt uppdrag kräver. Polisen arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas till vara. Våra anställda har tillgång till ett friskvårdsutbud med goda träningsmöjligheter.

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast: 2020-11-27

Vi tar endast emot bilagor i pdf- eller doc-format.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan via post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta hr.support@polisen.se

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att du som kandidat samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till tjänsten, där du som kandidat väljer vilken typ av personuppgifter som delas med Polismyndigheten i detta avseende. Observera att du som kandidat är berättigad att när som helst dra tillbaka det nämnda samtycket genom att kontakta Polismyndigheten.

Dina personuppgifter behandlas hos oss under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen, dock längst två år. Du som kandidat kan när som helst kontakta Polismyndigheten för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter. Även för att begränsa eller invända mot behandlingen av din data samt rätten till dataportabilitet. Dessutom har du som kandidat rätt att lämna ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna när det gäller behandling av dina personuppgifter.

De personer som har tillgång till personuppgifterna är rekryterande chef samt HR-konsulter hos Polismyndigheten. Har du frågor kring integritet, kontakta Polismyndigheten för ytterligare information. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg