Sök på polisen.se

Serviceman till Hässleholm

Polisområde Blekinge nordöstra Skåne söker serviceman till Hässleholm

Organisation

Polisregion Syd

Län

Skåne län

Utlyst

08 september 2020

Ansök senast

22 september 2020

Referensnummer

C41473/2020

Arbetsplatsbeskrivning

Polisområde Blekinge nordöstra Skåne består av ett områdeskansli, utredningsjourssektion, utredningssektion samt lokalpolisområdena Hässleholm, Karlshamn, Karlskrona och Kristianstad.

I lokalpolisområde Hässleholm finns idag tre BF/IGV-grupper, en grupp inom utredningsverksamheten samt en grupp inom stöd/service. Lokalpolisområdet består av tre kommuner (Hässleholm, Östra Göinge och Osby).

Vi söker nu en serviceman till Hässleholm.

Arbetsbeskrivning

Som serviceman kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som till exempel:

 • Ta fram underlag för utbyte av fordon samt vara lokalpolisområdets kontaktperson mot polisområdet och regionen kopplat till fordonsfrågor.
 • Beställare avseende inköp av bl a kontorsmaterial
 • Transporter till kontrollbesiktningar, däckbyten, service och reparationer
 • Rengöra och utrusta fordon
 • Skadehantering, från skadeanmälan till skadebesiktning och tidsbokning på plåtverkstad
 • Beställning och hantering av drivmedelskort
 • Fakturahantering
 • Administrativa arbetsuppgifter kopplade till fordonsparken avseende fordonslistor, rapportering av mätarställning m.m.
 • Hantering och ansvar för utrustning till polisens fordon

I arbetet ingår även diverse vaktmästaruppgifter som flytt av inventarier, montering av möbler, möblering av möteslokaler, beställning och påfyllnad av förbrukningsmaterial, posthantering, mottagning av gods m.m. Tunga lyft kan förekomma.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

 • Relevant utbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för funktionen
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av att hantera beställningar och lagerhållning av material.
 • B-körkort
 • Vana av att använda dator i arbetet.

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

 • Erfarenhet av administrativt arbete
 • Utbildning/erfarenhet som bilmekaniker

Personliga egenskaper 
Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har god samarbetsförmåga, men du behöver även vara självgående i och med att det förekommer ensamarbete. Du är flexibel och har lätt för att skifta mellan olika arbetsuppgifter. Du ser till kundens behov och är alltid serviceinriktad. Då arbetet är utåtriktat med daglig kontakt med leverantörer, verkstäder och personer både inom och utanför polisen är det viktigt att du ha en hög social kompetens och är lyhörd och tydlig. En god fysisk förmåga är nödvändig då servicearbetet innebär en del lyft och hantering av gods.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Information om uppdraget lämnas av lokalpolisområdeschef Pär Erik Cederholm,0733483309 eller gruppchef Magnus Fredrik Vendler, 0734132067.

För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta HR-konsult Anne-Lie Holgersson, 010-56 201 27, annelie.holgersson@polisen.se.

Fackliga företrädare

Polisförbundet, Per Elmberg, 010-5620343, Rickard Pedersen, 010-56 15512, (st.blekingenordostraskane@polisen.se, SACO-S region Syd, Kjell Frisdal, 070-356 48 71, sacos.regionsyd@polisen.se, Seko Polisen, Monica Veberg, 070-549 11 35.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning. En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.
Anställning: Administratör
Funktion: Serviceman
Arbetsort: Hässleholm
Arbetstid: Dagtid med flextid
Tillträde: enligt överenskommelse

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 22 september 2020. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på www.polisen.se/personuppgifter/ rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer om olämplig att lämna ut, kontakta ansvarig HR-konsult Anne-Lie Holgersson, 010-56 20127, annelie.holgersson@polisen.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se.

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg