Återanställning av Poliser till Uppsala, Västmanland och Gävleborgs län

Organisation

Polisregion Mitt

Län

Utlyst

09 juli 2021

Ansök senast

31 oktober 2021

Referensnummer

C59748/2021

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift igen? Vi söker dig som tidigare arbetat som polis i Sverige och har ett stort intresse av att komma tillbaka för att bidra till Polismyndighetens uppdrag.

Polisregion Mitt består av Uppsala, Västmanland och Gävleborgs län och är uppdelat i tre polisområden, tre regionala enheter samt ett regionkansli. I regionen jobbar ca 2300 medarbetare.


Arbetsbeskrivning

Polisregion Mitt har behov av poliser i flera olika verksamhetsområden. I din ansökan beskriver du vad du tidigare har jobbat med och vad du är intresserad av att göra nu. Ange även den eller de placeringsorter du önskar jobba på.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:

  • Polisexamen med godkänd aspirantutbildning
  • B-körkort


Vi söker dig med ansvarskänsla och lojalitet inför polisens uppdrag, och som vill bidra till ett engagerat och brottsbekämpande arbete. Du ser verksamheten och din egen roll ur ett helhetsperspektiv och har en god förmåga att sätta upp mål för dig själv, arbeta mot och ta egna initiativ för att uppnå resultat. Du ser möjligheter i förändringar och är positiv till utveckling av metoder och arbetssätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Kontaktpersoner

Tommy Gustafsson Samordnare Kansligrupp 1 Rgn Mitt 010-56 755 26 Åsa Lidbom HR-Konsult 010-567 33 54 Linda Axner HR Konsult linda.axner@polisen.se

Fackliga företrädare

Polisförbundet, ST inom Polisen, SACO och Seko nås via Polisens växel 114 14.

Övrig information

Placeringsort: Orter inom Uppsala, Västmanland eller Gävleborgs län. Meddela i ansökan vilken eller vilka orter du är intresserad av.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit. Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du kontaktar ansvarig HR-konsult. Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg