E-lärandespecialist till HR-Kompetens i Solna

Organisation

HR-avdelningen

Län

Stockholms län

Utlyst

07 september 2021

Ansök senast

21 september 2021

Referensnummer

C62385/2021

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu e-lärandespecialister till Kompetensenheten på HR-avdelningen. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade kollegor ta dig an stimulerande arbetsuppgifter som bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Kompetensenheten har till uppgift att styra och stödja Polismyndighetens kompetensförsörjning på kort och lång sikt. Uppdraget innebär bland annat att inventera, planera, utveckla och följa upp kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och ekonomi samt att genomföra effektiv och kvalitetssäkrad vidareutbildning för anställda inom Polismyndigheten samt andra relevanta aktörer.

Polismyndighetens utbildningsverksamhet ska bedrivas med hög pedagogisk kvalitet med stöd av modern teknik, flexibelitet och vara tillgänglig för en organisation med en verksamhet som bedrivs dygnets alla timmar. Utifrån digitaliseringens möjligheter fortsätter vi nu utvecklingen och omställningen av utbildningsverksamheten och behöver därför stärka kompetensen av digital produktion i vår arbetsgrupp.

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du möjlighet att både självständigt och i samarbete med andra driva arbete med produktion av digitala utbildningar för Polismyndighetens vidareutbildningar. Tillsammans med ämnes-/kursansvarig kommer du ta fram kursupplägg, kursinnehåll samt sammanföra pedagogik, och design i lärplattform (LMS).

Mer i detalj innebär uppdraget att i nära samverkan med verksamhetsutvecklare, IKT-pedagoger och ämnes- och kursansvariga producera digitalt innehåll till våra utbildningar. Du är en tekniskt bevandrad doer med pedagogisk kompetens som stödjer i arbetet att fram pedagogiskt innehåll i form av filmer, ljudinspelningar, animationer och produktioner i de vanligt förekommande författarverktygen.

Du behöver vara väl bekant med och ha intresse för olika digitala verktyg som LMS, författarverktyg. Dagligt arbete i Articulate Storyline, Adobe Creative-prgrammen och Camtasia förekommer.

Tillsammans med kollegor kommer ni tillsammans bidra till utvecklingen av det digitala lärandet inom Polismyndigheten

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • Har utbildning och/eller erfarenhet inom pedagogik/lärande som arbetsgivaren bedömer som relevant.
  • Arbetat med produktion av nätbaserade internutbildningar
  • Har erfarenhet av att aktivt minst 6 månader ha arbetat med författarverktyg och videoredigeringsprogram.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

  • Vi ser det som meriterande om du utöver ovan har:
  • kunskaper inom e-lärande/blandat lärande
  • kunskaper eller/erfarenhet av lärande för vuxna
  • erfarenhet av arbete i lärplattform (LMS)
  • minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av enklare video, ljudinspelning, animering videoredigering och bildbehandling

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom mycket god samarbetsförmåga och du uppskattar och ser värdet i att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt kan driva ditt arbete i linje med verksamhetens mål. Du ser till helheten och tar hänsyn till det större perspektivet i dina arbetsuppgifter även när du bryter ner komplexa frågor för att hitta lösningar i det aktuella uppdraget. För att lyckas i rollen behöver du också vara strukturerad och flexibel för att kunna prioritera i arbetet på ett effektivt sätt.

Kontaktpersoner

Maria Morfiadaki Papavramidi Rekryterande chef 0733-315355 maria.morfiadaki-papavramidi@polisen.se Camilla Dahlgren HR-Konsult 073 046 38 51 073 046 38 51 camilla.dahlgren@polisen.se

Övrig information

Placeringsort: Solna
Arbetstid: Förtroendearbetstid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg