PO Fyrbodal söker sommarvikarierande administratörer till Strömstad och Lysekil

Organisation

Polisregion Väst

Län

Västra Götalands län

Utlyst

11 januari 2021

Ansök senast

20 januari 2021

Referensnummer

C45930/2020

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Polismyndigheten söker nu administratörer som vill arbeta under sommarmånaderna juni-augusti, med placering Strömstad och Lysekil. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Region Väst
Polisregion Väst består av Hallands och Västra Götalands län. Cirka 5000 anställda arbetar för att genomföra polisens kärnuppdrag i de 55 kommunerna. Verksamheten i polisregionen är organiserad i fem polisområden, en regional utredningsenhet, en regional operativ enhet, en regional underrättelseenhet och ett regionkansli. I polisområdena finns lokalpolisområdena, som är kärnan i polisverksamheten. Nationella avdelningar finns representerade i regionen för att ge stöd till polisverksamheten.

Polisområde Fyrbodal omfattar 17 kommuner och är organiserat i tre lokalpolisområden; västra Fyrbodal, östra Fyrbodal och södra Fyrbodal. På polisområdesnivå finns en utredningssektion och ett områdeskansli.

Polismyndigheten söker nu administratörer som vill arbeta under sommarmånaderna juni-augusti, med placering i Strömstad och i Lysekil.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att stötta verksamheten med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du ger även service till allmänheten, bland annat i form av att besvara inkommande samtal och anmälningsupptagning. I Strömstad är arbetsuppgifterna främst anmälningsupptagning, diarieföring och viss beslagshantering. Utöver detta ingår viss hantering av hittegods samt övrig service som är förekommande i en polisreception.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
  • Avslutad och godkänd gymnasieutbildning
  • Arbetslivserfarenhet inom service och administration
  • God datorvana och lätt för att lära dig nya IT-system
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

  • Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även:
  • Är polisstuderande alternativt juridikstuderande
  • Är tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom polisen


Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och har viljan att ge god service till allmänheten. Du är flexibel, noggrann och har förmåga till att prioritera. Arbetstempot är ofta högt, vilket även ställer krav på stresstålighet. Du är en god företrädare för polisen, agerar rättssäkert och arbetar för att stärka myndighetens förtroende hos allmänheten.

När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Jeanette Bohlin, ansvarig HR-konsult. HR-konsult 0730-914409 Johan Hilding Gruppchef i Strömstad 11414

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Polisförbundet region Väst, ST inom Polisen, SEKO Polisen och SACO-S nås via polisens växel 114 14.

Övrig information

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit.

Anställningsform: Allmän visstidsanställning juni-augusti, datumen kan variera beroende på placering. Vänlig ange i din ansökan vilken tjänstgöringsort du är intresserad av, det går bra att välja båda men ange då prioriteringsordning.
Arbetsort: Strömstad och Lysekil.
Arbetstid: Heltid, dagtid. Kvällstjänstgöring förekommer.
Tillträde: Juni

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd eller om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult Jeanette Bohlin.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg