Serviceman för sommarvikariat till Linköping

Organisation

Polisregion Öst

Län

Östergötlands län

Utlyst

07 januari 2021

Ansök senast

28 januari 2021

Referensnummer

C46006/2021

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en serviceman för sommarvikariat till vårt team som är ansvarstagande, serviceinriktad och med god samarbetsförmåga. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Polismyndigheten består av drygt 33 000 medarbetare och är organiserad i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. Region Öst består av tre polisområden; Södermanland, Östergötland och Jönköping.

Polisområde Östergötland är i sin tur indelad i tre lokalpolisområden; Linköping, Norrköping och Motala, en utredningssektion samt ett kansli. Inom polisområde Östergötland återfinns gruppen Intern service som bedriver sin verksamhet över hela länet.

Vi söker nu en person till vår Intern service. Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden juni-augusti 2021 med placering i Linköping, men det kan komma att innebära arbete även på någon av våra andra orter.

Arbetsbeskrivning

Som serviceman kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som bland annat med:
 • Post- och godshantering
 • Vaktmästeriarbete, kontorsservice inköp/beställningar och övrig administration
 • Flyttar av möbler, montering, uppsättning av möbler, anslagstavlor m.m. Lås och nycklar, byte av lampor och laga trasiga inventarier samt övrigt arbete med myndighetens lokaler
 • Fordon- och garagevård samt i vissa förekommande fall även transport av bilar
 • Arbete i vårt utrustningsförråd
 • Inköp och beställning av materiel och varor samt annat administrativt arbete
 • Övriga ärenden såsom att delta i öppethållande av cykelutlämning för allmänheten

I rollen som serviceman har du många kundkontakter både inom och utanför polisområdet. Arbetet innebär varierande uppgifter, är fysiskt rörligt och kan innebära tunga lyft.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:
 • Godkänd gymnasieexamen eller motsvarande
 • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
 • God vana av att använda dator som arbetsredskap
 • B-körkort

 • Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
 • Erfarenhet från arbete som serviceman, vaktmästare eller likvärdigt
 • Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är serviceinriktad, har ett utpräglad strukturerat arbetssätt samt är ansvarstagande. Du ska också vara praktiskt lagd och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du är van vid och tycker om att arbeta i team men också att du har vana av, uppskattar och kan hantera administrativa sysslor. God fysik krävs då tunga lyft förekommer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Malin Johannesson Chef Intern service, PO Östergötland 010-56 66 742 Malin-u.johannesson@polisen.se Alma Eklund HR-konsult alma.eklund@polisen.se

Fackliga företrädare

SACO, Fackförbundet ST, SEKO Polisen, Polisförbundet nås via Polisens växel 114 14

Övrig information

Placeringsort: Linköping

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg