Utredningsadministratörer för sommarvikariat till polisområde Östergötland, placering Linköping

Organisation

Polisregion Öst

Län

Östergötlands län

Utlyst

07 januari 2021

Ansök senast

28 januari 2021

Referensnummer

C46021/2021

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu utredningsadministratörer för sommarvikariat som är självgående, initiativtagande och med god samarbetsförmåga. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Polismyndigheten består av drygt 33 000 medarbetare och är organiserad i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli.

Polisområde Östergötland är en del av Polisregion Öst och är indelad i tre lokalpolisområden; Linköping, Norrköping och Motala, en utredningssektion samt ett kansli. I lokalpolisområde Linköping utreds främst mängdbrott.

Vi söker nu dig som under sommarmånaderna vill arbeta som utredningsadministratör i Polisområde Östergötland med placering i Linköping.

Arbetsbeskrivning

Som utredningsadministratör kommer ditt arbete till största delen bestå av att utgöra ett stöd till utredningspersonalen i olika typer av administrativa arbetsuppgifter företrädelsevis utskrifter av förhör men i mån tid även lägga in information i olika databaser, skapa underlag för analys, kvalitetssäkra och redovisa protokoll.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:
  • Godkänd gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både muntligt och skriftligt
  • God datorvana

  • Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även:
  • Är polisstuderande
  • Studerar juridik, kriminologi eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer motsvarande
  • Tidigare erfarenhet av arbete vid statlig förvaltning, företrädesvis inom Polismyndigheten

Du trivs med att ta ansvar och har ett självgående och initiativtagande arbetssätt samtidigt som du har god samarbetsförmåga och fungerar väl i grupp. Du är professionell och har en öppen och hjälpsam inställning. Vidare har du god prioriteringsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Victoria Lind Gruppchef 010-566 73 80 Alma Eklund HR-konsult alma.eklund@polisen.se

Fackliga företrädare

SACO, Fackförbundet ST, SEKO Polisen, Polisförbundet nås via Polisens växel 114 14

Övrig information

Placeringsort: Linköping

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit.

Har du skyddad identitet söker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med ref.nr, per post till: Polismyndigheten, Box 122 56, 102 26 Stockholm eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg