Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Medborgarlöfte i Partille

Polisen, kommunen och invånarna samverkar för att öka tryggheten i Partille kommun. Ett medborgarlöfte kommer att presenteras under 2017.

Med utgångspunkt i den lokala lägesbilden med samlad kunskap från polisen, kommunen och invånarna, definierar vi vilka åtgärder som behöver genomföras. Invånarnas kunskap fångas upp bland annat genom medborgardialoger.

Just nu pågår arbetet med den lokala lägesbilden. Med denna som grund tar vi fram en gemensam åtgärdsplan. Från planen väljs ett eller flera problemområden ut som särskilt angeläget att fokusera på under en period. Åtgärderna mot dessa problemområden formuleras som ett medborgarlöfte. Det är ett åtagande som polisen och kommunen gör till dig som bor och vistas i Partille i syfte att minska ett problem som skapar otrygghet. Medborgarlöftet för Partille presenteras under 2017.

Om samverkan
Polisen i Storgöteborg nordost bedriver ett långsiktigt samverkansarbete tillsammans med Partille kommun och invånarna. Målet är ökad trygghet, minskad brottslighet och stärkt förtroende för polis och kommun.

Har du synpunkter, tips och idéer på hur vi tillsammans kan öka tryggheten i Partille? Välkommen att höra av dig till:

 

 

Robert Björklund
Kommunpolis
072-232 01 80

Till toppen