Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Blanketter

Här hittar du alla polisens blanketter.

Ifylld blankett mejlas, postas eller lämnas till polisen i ditt län, om inte annat framgår av blanketten.
Polisens adresser

Blanketterna i listan på den här sidan kan du fylla i på skärmen. Vill du hellre skriva ut blanketten och fylla i den för hand finns en sida med utskrivningsbara blanketter.
Utskrivningsbara blanketter

Fylla i blanketter på skärmen

För att kunna fylla i blanketten på skärmen måste du använda Adobe Reader eller Adobe Acrobat eller någon av webbläsarna Google Chrome, Internet Explorer, Opera eller Safari.  

Använder du något annat pdf-verktyg eller andra webbläsare kan registrerad information försvinna.

Har du inte Adobe Reader kan du hämta programmet gratis på Adobes webbplats. Kom ihåg att du inte kan spara en ifylld blankett om du använder Adobe Reader. 

Behandling av personuppgifter

De personuppgifter som du lämnar i e-tjänster, blanketter och webbformulär på polisen.se behandlas i något av polisens register eller it-system. Behandlingen av personuppgifter regleras i EU:s dataskyddsförordning och annan tillämplig dataskyddsreglering.

Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) även skyldig att registrera allmänna handlingar. Personuppgifter i allmänna handlingar kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter

Hitta rätt blankett

Du kan söka/filtrera blanketter inom olika ämnesområden.

    Inga träffar, prova att ta bort vissa filter.
    Till toppen