Välkommen till digitalt informationmöte om jobbet som arrestantvakt

Är du, eller någon du känner, intresserad av att jobba som arrestantvakt? Onsdagen den 5 juni håller polisområde Storgöteborg en digital informationsträff för den som vill veta mer om yrket.

Illustration av polisens logotyp.

Onsdagen den 5 juni klockan 19-20 är du välkommen på digital informationsträff med medarbetare och gruppchefer från arresten i Göteborg. Mötet genomförs i Jabber. 

Vid informationsträffen berättar vi bland annat
- hur det är att jobba som arrestantvakt
- vad som krävs för att kunna söka arbete i arresten
- hur rekryteringsprocessen går till
- vilken utbildning du får av oss

Ställ gärna frågor till oss i anmälningsformuläret här nedan. Våra medarbetare försöker svara på så många frågor som möjligt under informationsträffen. 

Anmäl dig senast 4 juni genom att fylla i namn och e-postadress  i formuläret här nedan. Du kommer att få en länk med uppkopplingsuppgifter till din e-post några dagar före informationsträffen.

Välkommen! 

Slå på JavaScript

Du verkar inte tillåta att JavaScript används i din webbläsare. För att kunna använda alla funktioner på webbplatsen behöver du tillåta att JavaScript används i webbläsaren.

Behandling av personuppgifter

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning och annan tillämplig lagstiftning. Uppgifterna behövs för att handlägga ditt ärende, vilket är en del av polisens myndighetsutövning.

Dina personuppgifter kommer bara att sparas så länge de behövs för ändamålen med behandlingen. Uppgifter som ingår i allmänna handlingar ska dock tas om hand för arkivering och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter