Sök
Uppdaterad 03 december 11.14

03 december 07.54, Brand, Härryda

Fullt utvecklad brand i Rävlanda

Fullt utvecklad brand en byggnad. Det ska röra sig om en byggnad som stått öde en längre tid. Räddningstjänst och polis är på plats. Polisens uppgift i detta skede är att biträda räddningstjänst i deras släckningsarbete så att räddningstjänsten kan arbeta ostört. Inga uppgifter har inkommit i dagsläget finns om att någon person ska ha kommit till skada.

Uppdatering klockan 10:05
Händelsen är numera rubricerad som grov mordbrand. Detta då det i dagsläget inte går att utesluta att branden varit anlagd. Platsen är avspärrad, och polisens arbete fortsätter att bistå räddningstjänst i deras arbete. Frågor gällande släckningsarbetet och skadeläget hänvisas till räddningstjänst.

Uppdatering klockan 11:12
Dörrknackning genomförs i närområdet av polis i syfte att inhämta information. Vissa fynd har gjorts i närområdet som tagits i beslag. Om dessa fynd har något med branden att göra eller inte får utredningen visa längre fram. Ytterligare frågor gällande förundersökningen kommer inte att kommenteras i nuläget då denna befinner sig i ett tidigt skede.

VMA (viktigt meddelande till allmänheten) har gått ut.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.