Sök
Uppdaterad 10 december 08.30

09 december 18.45, Mord/dråp, försök, Södertälje

Flera personer har hittats skjutna i Hovsjö.

Fyra personer har hittats skjutna i Hovsjö. Minst en person har först till sjukhus, i nuläget finns inga uppgifter om skadeläget. Flera patruller är på plats och polisen jobbar med bland annat spårsäkring. I nuläget är ingen gripen. En förundersökning om försök till mord och grovt vapenbrott är inledd.

Uppdatering: 

Det har visat sig att det är tre personer som är skjutna och inte fyra som initialt uppgavs. Samtliga har hittats utomhus och i närheten av varandra. Alla är förda till sjukhus, i nuläget finns inga uppgifter om skadeläget. Två av personerna är män i 18-årsåldern. 

Uppdatering:

Tre män är gripna inom ramen för förundersökningen. Tre män i 18-årsåldern är fortsatt skadade, i nuläget finns ingen uppdatering om skadeläget.

Uppdatering den 10/12, klockan 08:00

De tre gripna är samtliga unga män. De har anhållits av åklagare under natten. En av målsägarna har under natten fått lämna sjukhus efter vård. De andra två vårdas fortsatt på sjukhus med oklara skador.

En omfattande utredningsinsats fortsätter under söndagen inhämta underlag till den brottsutredning som inleddes under lördagskvällen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.