Sök
Stäng Meny

11 november 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

23:00 Mölndal: En anmälare ringer in om att smällar har hörts i Broslätt. Det ska ha låtit som tre täta skott från ett vapen. Ytterligare en person ringer in om samma sak. Personer har också setts springa från området. Flera patruller söker i området, men hittar inget som påvisar att en skottlossning ska ha ägt rum.

00:01 Göteborg, rattfylleri: En berusad man ska köra iväg med sin bil som står parkerad på Viktoriagatan i centrala stan. När han blåser för att få upp alkolåset händer inget, och han ber en förbipasserande om hjälp. Han får hjälp och kan köra iväg med bilen. Vittnen larmar polisen, som efter cirka tio minuter kan stoppa mannens framfart. Mannen blåser positivt och tas med för ytterligare provtagning. Han misstänks för rattfylleri.

00:22 Ale, brand: En husvagn brinner i Skepplanda. Den är helt övertänd när räddningstjänsten kommer dit för att släcka. Ingen person är skadad. Patrull skriver anmälan om skadegörelse genom brand.

04:46 Göteborg, skadegörelse: Brandlarmet går på butik på Kungsgatan. En person har synts springa från platsen. En ruta har krossats till lokalen. Hundpatrull söker efter personen. Två personer kontrolleras, men ingen gripen. En anmälan om skadegörelse upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.