Sök
Uppdaterad 22 november 10.01

22 november 07.20, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan är ett urval av nattens händelser.

23:27, Göteborg, brand
En bil brann på E6 i kommundel Mysterna i Göteborg. En busschaufför i en förbipasserande buss uppmärksammade branden, stannade till och försökte släcka branden, men bilen var då redan övertänd. Räddningstjänst och polis beordrades till platsen. Branden kunde släckas och ingen person kom till skada. Bilen bärgades senare bort då den stod trafikfarligt.
Ingen förare av personbilen ska ha funnits kvar på platsen i anslutning till aktuellt fordon. En polisanmälan upptogs gällande skadegörelse genom brand. Ingen person är i nuläget gripen.

04:25, Göteborg, försök till mord
En eller flera gärningspersoner har avlossat flera skott mot en ytterdörr till en bostad i Rannebergen, Göteborg. Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Ingen person kom till skada i samband med att skotten avlossades. Händelsen är rubricerad som försök till mord samt grovt vapenbrott.

Uppdatering klockan 10:00
Polisens tekniker är klara på platen och avspärningen är numera hävd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.