Sök

01 augusti 07.22, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Sunne

00.51: En trafikolycka inträffade under natten i centrala Sunne. När räddningstjänst och polis kom till platsen fanns det ingen från bilen som var kvar. Två män som kan kopplas till bilen anträffas något senare och de blir båda misstänkta för smitning från trafikolycka samt för vårdslöshet i trafik. De är i 25- respektive 30-årsåldern.

Kristinehamn

23.30: Polisen stoppar ett fordon för kontroll och föraren, en person i övre tonåren, blir misstänkt för drograttfylleri samt för ringa narkotikabrott eget bruk. Personen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om den haft något olagligt i kroppen.

02.24: En man i 50-årsåldern grips i Kristinehamn misstänkt för misshandel efter att han ska ha slagit en kvinna i 40-årsåldern som han har en relation med. Mannen blir också misstänkt för barnfridsbrott samt dopningsbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.