Sök

10 augusti 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

21.24 Stenungsund, misshandel
Polisen larmades till en bostad i Stenungsund där två män hade bråkat. Den ene hade blivit misshandlad och varit medvetslös en kortare stund. Han fördes till Kungälvs sjukhus för vård. Den andre mannen greps misstänkt för grov misshandel och anhölls efter förhör av åklagare. Den misstänkte är i 35-årsåldern och målsägaren är i 55-årsåldern.

04.01 Göteborg, våld mot tjänsteman
Polis larmades till Brunnsparken då en man och en kvinna bråkade med varandra. När patrullen anländer är kvinnan mycket aggressiv och drar en av poliserna i håret och biter henne i fingret. Kvinnan, som är i 20-årsåldern, frihetsberövas och misstänks för våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. Den angripna polisen fick inga allvarligare skador.

04.10 Lilla Edet, brand
Räddningstjänst och polis larmades till Ekvägen i Lilla Edet med anledning av en brand i en lägenhet. Det visade sig att någon skjutit en raket eller liknande som gått rakt igenom ett fönster och in i lägenheten och där antänt papper. Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden och polisen har skrivit en anmälan om mordbrand. Inga personskador.

Östra Skaraborg, misshandel i relation
En kvinna anmäler att hon blivit slagen av sin pojkvän och även fått sin mobiltelefon sönderslagen. Hon fick ont i kroppen men behövde inte sjukhusvård. Mannen greps av polis misstänkt för misshandel, olaga hot samt skadegörelse.

Västra Fyrbodal, misshandel i relation
Under natten ringer en kvinna polisen och vill anmäla sin sambo för misshandel. Han ska vid flera tillfällen sparkat och slagit mot henne. Kvinnan har inga skador som behöver vård men två anmälningar om misshandel vid tidigare tillfällen upprättas. Mannen avlägsnas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.