Sök
Uppdaterad 10 augusti 08.45

10 augusti 08.19, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Kl 00-07, tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:16 Misshandel, Sundsvall
Polis åker till Stenstan, Sundsvall, med anledning av uppgifter om någon form av bråk på en innergård. Enligt initiala uppgifter är två personer inblandade. Ärendet ska utredas och en anmälan gällande misshandel tas upp. Ena personen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

02:58 Rattfylleri, Sundsvall
Polis beordras till Esplanaden i Stenstan, Sundsvall, med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter har en personbil körts in i en annan bil samt in i en busskur och därefter körts från platsen. Föraren anträffas och hon, en kvinna i 20-årsåldern, får följa med för provtagning. Ärendet utreds som misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk, vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Anmälan ska upprättas.

06:42 Singelolycka, Sundsvall
Larm inkommer om singelolycka på E4 vid Myre. Enligt initiala uppgifter har bilen åkt in i mitträcket och personen som färdades i fordonet uppges vara ute ur bilen. Polis åker till platsen och arbetar med ärendet. Uppdaterad kl 08:45: Det finns inga uppgifter om personskador i samband med olyckan. Polis är klar på plats. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott ska upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.