Sök

11 augusti 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats.

00.10 Falkenberg, narkotikabrott
Ordningsvakter kallar på polis då de har påträffat två påverkade män. Vid kontroll anträffas narkotika på båda männen. Detta tas i beslag och de tas med för provtagning då de också bedöms vara påverkade av narkotika. Männen är i 35-årsåldern och 50-årsåldern. 

00.49 Laholm, misshandel
En man i 20-årsåldern ringer polisen då han blivit misshandlad i närheten av Industriområdet. Flera personer ska ha sparkat och slagit honom i bland annat huvudet. Personerna försvann från platsen och har inte gripits. Dock finns det bra uppgifter om vilka personerna ska vara. Inga uppgifter om att den misshandlade mannen behövde åka till sjukhus.

02.52 Kungsbacka, misshandel
Polis larmas till en krog på Storgatan där en kvinna ska ha slagit till en man som arbetar på krogen. Kvinnan, som är i 50-årsåldern, misstänks för misshandel. Inga större personskador. 

På samma krog anmälde en kvinna i 25-årsåldern att hon blivit dragen i håret av en annan kvinna och även i detta fallet upprättades en anmälan. En kvinna i 35-årsåldern misstänks för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.