Sök

11 augusti 07.38, Sammanfattning natt, Örebro län

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Kl 04.57 Rattfylleri, E18/E20 Glanshammar, Örebro

En person ringer in till polisen om att hen ligger bakom en bil som vinglar mycket. Anmälaren har legat bakom en längre tid och bilen har vinglat hela tiden. En polispatrull får stopp på bilen och föraren, en man i 30-årsåldern, kan misstänkas för rattfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk. Han får följa med till stationen för ytterligare provtagning.

 

Kl 23.49 Misshandel, olaga hot, skadegörelse, Tjusebotorp, Örebro

En person ringer in till polisen och uppger att han blivit misshandlad samt att hans bil blivit sönderslagen. En polispatrull larmas till platsen och träffar på den som kan misstänkas vara gärningsperson, sittandes i en bil. Polispatrullen tar med den misstänkte till stationen för tillnyktring. Han kommer därefter att förhöras som misstänkt för misshandel och skadegörelse. Den som blev misshandlad har okända skador och behövde inte vård av ambulans.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.