Sök

11 augusti 08.27, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Åtta personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:01 Trafikolycka, Piteå
Larm inkommer om trafikolycka i en mindre ort i Piteå kommun. Enligt initiala uppgifter har en fyrhjuling åkt av vägen, två personer uppges färdas på fordonet. Båda personerna förs till sjukvård. Eventuella frågor om skadeläge hänvisas till sjukvården. Polis åker till olycksplatsen och fyrhjulingen tas i beslag för teknisk undersökning. Olyckan ska utredas.

00:17 Rattfylleri, Boden
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Boden. Föraren, en kvinna i 50-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. En anmälan gällande rattfylleri ska upprättas.

03:37 Trafikolycka, Luleå
Larm inkommer om singelolycka på E4 vid Rutvik. Enligt initiala uppgifter har en personbil åkt in i mitträcket, en person uppges färdas i bilen. Det finns inga uppgifter om personskador inledningsvis. Polis åker till platsen och är kvar tills bärgare kommer. En anmälan ska upprättas.

03:58 Misshandel, Boden
Polis åker till centrum i Boden med anledning av uppgifter om misshandel. Enligt initiala uppgifter är tre män i 20-25-årsåldern inblandade. En omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Ärendet utreds som misshandel och en anmälan ska upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon har behövt uppsöka akutsjukvård.

En viltolycka vid Lillpite har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.