Sök

11 augusti 08.27, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Här följer ett urval av nattens händelser:

Kl 00-07, två personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

01:24 Misshandel, Kramfors
Samtal inkommer om oljud från bilar på en parkering i Kramfors centrum. Polis åker dit. På plats tar polis in uppgifter om två fall av misshandel. Enligt inledande uppgifter misstänks en man för att ha misshandlat två andra män. Det finns inga uppgifter om att någon har behövt uppsöka akutsjukvård. Den misstänkte mannen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Anmälningar ska upprättas.

02:58 Misshandel, Sundsvall
En polispatrull kommer fram till ett bråk i Stenstan, Sundsvall. Två män i 20-årsåldern är inblandade. En av dem omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB), han misstänks även vara påverkad av narkotika och provtagning utförs. Anmälan och motanmälan gällande misshandel tas upp.

03:38 Misshandel, Sundsvall
Polis åker till Inre hamnen i Sundsvall på grund av uppgifter om bråk. Två kvinnor misstänks ha misshandlat en man. Kvinnorna omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Anmälan ska upprättas gällande misshandel. Anmälan ska även upprättas gällande försök till stöld, där är mannen misstänkt och en av kvinnorna målsägande.

05:09 Misshandel, Sundsvall
Polis åker till Skönvik i Sundsvall med anledning av uppgifter om att en person ska ha utsatts för misshandel. Enligt initiala uppgifter har en man blivit utsatt av två okända personer. Anmälan tas upp. Det finns inga uppgifter om att någon har behövt uppsöka akutsjukvård.

06:22 Trafikolycka, Timrå
Det inkommer larm om singelolycka på länsväg 330 vid Stordalen. Enligt initiala uppgifter har en bil åkt i diket. En person förs till sjukvård med ambulans. Polis arbetar med ärendet.

En viltolycka på länsväg 786 vid Nyland, Kramfors kommun, har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.