Sök

11 augusti 08.33, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Kl 00-07, fyra personer har omhändertagits för fylleri, varav en överlämnas till anhörig och en till sjukvård.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:19 Misshandel, Umeå
Polis åker till en krog i Umeå centrum med anledning av uppgifter om tumult. Det framkommer inledningsvis uppgifter om tre fall av misshandel och ett ofredande. Totalt ska fem män samt en okänd person vara inblandade i de olika händelserna. Det finns inga uppgifter om att någon har behövt uppsöka akutsjukvård. Anmälningar ska upprättas.

01:45 Misshandel, Skellefteå
Polis tar upp en anmälan gällande misshandel i centrala Skellefteå. Enligt initiala uppgifter är två män i 20-30-årsåldern inblandade. Det finns inga uppgifter om att någon har behövt uppsöka akutsjukvård.

02:38 Rattfylleri, Åsele
Larm inkommer om en singelolycka på riksväg 92 i trakten av Älgsjö. Enligt initiala uppgifter har bilen åkt i diket och personen som färdades i bilen ska ha klivit ur den. Polis åker till platsen. Misstanke uppstår om att personen, en man i 35-årsåldern, är påverkad av narkotika och han får följa med för provtagning. Resultatet får visa om brott begåtts. En anmälan ska upprättas gällande misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

03:24 Olaga hot, Vilhelmina
Polis åker till en adress i Vilhelmina med anledning av uppgifter om att en man hotat en annan man med ett tillhygge. Mannen, som är i 35-årsåldern, anträffas och grips misstänkt för grovt olaga hot. Förhör hålls och åklagare beslutar om att anhålla den gripne mannen. Tillhygget tas i beslag.

En viltolycka på E12 i höjd med Ytterbo, Lycksele kommun, har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.