Sök

12 augusti 07.26, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00 - 07:00

23:18, Malå

Polis och räddningstjänst larmas om en brand i en ladugård. När man kommer till adressen brinner ladugården kraftigt. Polisen spärrar av platsen och håller förhör med vittnen. En anmälan gällande grov skadegörelse genom brand upprättas, det finns i nuläget ingen misstänkt gärningsman. Under dagen kommer polisen att genomföra en brottsplatsundersökning av den brandhärjade ladan.

00:09, Ersboda, Umeå

En väktare larmar polisen om en uppbruten dörr på en skola. Polisen åker till platsen. Inget verkar saknas från skolan. En anmälan gällande skadegörelse upprättas, det finns i nuläget ingen misstänkt gärningsman.

03:40, Skelleftehamn, Skellefteå

Okända personer ska ha kastat en sten genom en ruta på en restaurang. Polisen åker till platsen. Man dokumenterar skadorna på fönsterrutan och håller förhör med vittnen. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

06:09, Öst på stan, Umeå

Polisen stoppar en personbil. Föraren, en man i 30-årsåldern saknar behörighet att framföra fordonet. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.