Sök

13 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23:26, Göteborg, trafikolycka
En person blev påkörd av en spårvagn i Kvillebäcken. Personen, en man i 20-årsåldern, var vaken och talbar men fördes till sjukhus med ambulans. Händelsen utreds som trafikbrott.

23:28, Göteborg, inbrottsstöld
En man ringde till polisen och uppgav att han haft inbrott i sin bostad i Hjällbo medan mannen var och arbetade. Någon har krossat en fönsterruta till badrummet och tagit sig in i bostaden. Det är oklart vad som stulits i nuläget. Händelsen utreds som inbrottsstöld och skadegörelse. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras under dagen.

00:00, Göteborg, misshandel
En väktare fick ett larm från ett boende i Alelyckan. När väktaren anlände till platsen kastade en gärningsperson en sten mot väktarens bil. Polis beordrades till platsen och kunde gripa gärningspersonen, en man i 25-årsåldern. På plats fanns också en man i 55-årsåldern som hade skador och svullnader i ansiktet, men var vaken och talbar. Han avfördes med ambulans till sjukhus. Mannen i 25-årsåldern misstänks för grov misshandel gentemot mannen i 55-årsåldern, försök till våld mot tjänsteman, skadegörelse samt narkotikabrott.

00:01, Borås, brand
En lada i Bergstena har under natten brunnit. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha kommit till fysisk skada. En anmälan skrevs om brand, utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.