Sök

13 augusti 07.38, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Lekeberg

00.18: Fyra personer i övre tonåren stoppas för en kontroll och en blir misstänkt för narkotikabrott innehav och övriga tre för narkotikabrott eget bruk.

Lindesberg

22.12: Polisen stoppar ett fordon och föraren, en kvinna i 40-årsåldern, som har ett återkallat körkort blir misstänkt för grov olovlig körning.

02.52: På riksväg 68 i Gusselby inträffar en singelolycka där en förare kört ner i diket. Föraren, en man i 50-årsåldern, blir misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Nora

00.12: Polisen kallas till en adress i Nora med anledning av att en man i 35-årsåldern ska ha blivit misshandlad utomhus av några okända personer. Mannen ska ha blivit slagen i ansiktet men behövde inte ambulansvård. Ingen gärningsperson kunde anträffas vid platsen och det skrivs en anmälan om misshandel.

Hällefors

23.44: På länsväg 244 i Grythyttan inträffar en viltolycka som medförde att trafiken i området påverkades under en period. Föraren kunde själv kontakta bärgare och ambulans kunde släppa av mannen hos en bekant. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Kumla

23.35: På riksväg 50 i Brändåsen inträffar en trafikolycka mellan två fordon. Den ena bilen ska ha kört in i den andra bakifrån och någon person ska ha slagit i huvudet inne i fordonet vid kollisionen. Ingen person ska ha behövt följa med ambulans till sjukhus. Den ena föraren, en kvinna i 25-årsåldern, blir misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.