Sök

14 augusti 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats.

21.01 Halmstad, grovt olaga hot
En kvinna i 60-årsåldern kom in till akuten på sjukhuset i Halmstad och var mycket chockad. Hon uppgav att hon blivit pistolhotad av en man vid Galgberget. Han hade tvingat henne att ta av sig skor och jacka bland annat. På något sätt lyckas kvinnan ta sig därifrån och springa till sjukhuset och larma polisen. Polisen har sökt i området med hund och drönare men ingen har ännu gripits. Kvinnans kläder och mobil låg kvar på brottsplatsen och har tagits i beslag för spårsäkring. En anmälan om grovt olaga hot har upprättats.

00.21 Varberg, rattfylleri
I centrala Varberg kontrollerades föraren av en A-traktor av polisen. Föraren, en 16-årig pojke, blåste positivt i polisen sållningsinstrument och togs med för provtagning. Han rapporterades för rattfylleri och kördes hem till föräldrarna.

05.01 Kungsbacka, rattfylleri
På Kollavarvsvägen stoppades en mopedist för kontroll. Föraren, en 16-årig flicka, misstänktes för rattfylleri och fick följa med för provtagning. En anmälan om rattfylleri har skrivits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.