Sök

14 augusti 07.19, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

23.58: I Boglundsängen stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 35-årsåldern, uppvisar ett id-kort man misstänker är förfalskat. Mannen blir gripen och är misstänkt för olovlig körning samt för brukande av falsk urkund. Mannen anhölls senare under natten.

05.29: En man som kommer in på en mack vid Almbyplan stjäl några paket cigaretter och springer från platsen. Ingen misstänkt person kan anträffas men det skrivs en anmälan om ringa stöld.

Nora

05.13: Under morgonkvisten har man genomfört en trafikkontroll på länsväg 244 i Fingerboda vilket resulterade i att fyra förare fick böter.

Lindesberg

06.11: I Vedevåg genomfördes en trafikkontroll och två personer blev bötfällda.

Laxå

03.23: En patrull stoppar ett fordon med anledning av att bilen saknar däck på en av fälgarna och fordonet framförs i väldigt låg hastighet. Föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för olovlig körning samt för narkotikabrott innehav. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.