Sök

15 augusti 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22.43 Mark, vårdslöshet i trafik
På Skolvägen i Fritsla körde en mopedist in i en polisbil. Föraren, en 15-årig pojke, fick lättare skrapsår men behövde inte åka till sjukhus. Mopeden misstänks vara trimmad och togs i beslag. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik samt olovlig körning.

22.59 Göteborg, arbetsplatsolycka
I Sisjön har ett rör exploderat på taket till Stora Coop. Ett tiotal personer arbetade på taket när händelsen inträffade. Det var när man skulle kapa ett rör som det exploderade. Man hade inte förutsett att rören var fulla med koldioxid. En man i 35-årsåldern fick åka med till sjukhus för vård. Han kunde själv gå ner från taket. Anmälan om arbetsplatsolycka.

23.29 Tidaholm, misshandel
En pojke i 18-årsåldern ringde polisen och uppgav att han blivit misshandlad vid Forsenskolan. Fler personer ska ha slagit honom med knytnävar och tillhyggen. Han lyckades tillsammans med två kompisar lämna platsen och larma polisen. Han var inte i behov av sjukvård. Polisen har sökt i området med hund men ingen har ännu gripits. Anmälan om grov misshandel samt övergrepp i rättssak har skrivits.

03.52 Tjörn, stöld
En båtägare i Toröd ringde polisen då någon stulit båtmotorer. Tre båtar hade körts upp på en strand och därefter hade man tagit av motorerna. En hundpatrull anträffade en bil inte så långt från brottsplatsen och i bilen låg det flera båtmotorer. En man i 35-årsåldern som befann sig vid bilen greps misstänkt för grov stöld. Bil och båtmotorer tagna i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.