Sök

16 augusti 21.00, Trafikkontroll, Strömsund

Strömsund, resultat efter trafikkontroller under dagen

Vid 15-tiden hölls en trafikkontroll på E45 vid Näsviken. Fyra yrkeschaufförers kör- och vilotider kontrollerades, varav en fick böter. 

Därefter kontrollerades trafiken på E45 vid Hallviken. Fem förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 68 km/timmen på en 50-sträcka.

Under kvällen hölls en trafikkontroll vid länsväg 344, Hammerdal. Alla kontrollerade förare var nyktra. I samband med detta genomfördes också en flygande inspektion av en A-traktor. Fordonet hade vissa brister och måste ombesiktigas. Vidare fick föraren böter då han inte använt säkerhetsbälte under färd. Böter utfärdades vidare på grund av "otillåten placering av passagerare". Under kvällen genomfördes också en flygande inspektion av ytterligare en A-traktor, på E45. Fordonet hade filmad vindruta och böter utfärdades. Förarens vårdnadshavare informerades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.