Sök

17 augusti 07.55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

22:08 SOS-larm om brand på en skola i Torshälla, Eskilstuna. När polis anlänt till platsen anträffades ingen brand. Möjligen kan det ha brunnit lite tidigare vid en fönsterkarm. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt. 

00:06 SOS-larm om trafikolycka på Österleden i Katrineholm. Två personbilar ska ha varit inblandade i en kollision. Polisens presstjänst har ingen uppfattning om eventuella personskador men en anmälan om vårdslöshet i trafik kommer skrivas. 

00:45 SOS-larm om trafikolycka på Eldsundsvägen i Strängnäs. En bilist ska ha väjt för ett rådjur och kört in i ett mitträcke. Två personer befann sig i bilen och båda klagade på nacksmärta och fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll. Det finns ingen misstanke om brott.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.