Sök

17 augusti 08.00, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00 – 07:00

Fyra personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

22:07, Stenstan, Sundsvall

En man ska ha blivit misshandlad utanför en uteservering. Patrull beordras till platsen. När man är framme påträffas de inblandade personerna. En man i 55-årsåldern misstänks för misshandel, anmälan upprättas.

22:43, Gådeåstaden, Härnösand

En brand ska ha uppstått i köket till en lägenhet i ett flerfamiljshus. Polis och räddningstjänst åker till platsen. Branden släcka. En ska ha andats in rök och förs till sjukvård. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

00:07, E4 Roted, Ullånger, Kramfors

Ett antal hundar springer lösa på vägen. En hund blir påkörd. Polis och räddningstjänst kallas till platsen. Man fångar in återstående hundar, de blir upphämtade av sin ägare. Anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott upprättas. Inga personskador finns rapporterade i samband med händelsen.

01:14, Tullgatan, Örnsköldsvik

Polisen uppmärksammas på parkerade bilar som spelar hög musik. Man åker till platsen, där är det inte tydligt vilken av bilarna som har spelat. Polisen ger alla inblandade en tillsägelse och lämnar utan ytterligare åtgärd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.