Sök

17 augusti 08.01, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00 – 07:00

Fyra personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). Av dem ska en har gjort sig skyldig till offentlig urinering, anmälan upprättas.

22:03, Kåge, Skellefteå

Polisen stoppar en man som kör en oregistrerad crossmotorcykel. Mannen misstänks för olovlig körning. Anmälan upprättas och motorcykeln tas i beslag.

22:35, Kåge, Skellefteå

Polisen stoppar en pojke under 15 år som kör moped. Mopeden är också avställd. Pojkens misstänks för olovlig körning. Pojkens mamma misstänks för tillåtande av olovlig körning. Anmälan upprättas.

23:20, Centrala stan, Umeå

Två män ska ha hamnat i bråk, den ena mannen uppger att den andre ska ha kastat en sten mot honom. Polisen åker till platsen och påträffar de inblandade. Båda anklagar varandra för misshandel. Anmälan och motanmälan gällande misshandel upprättas.

01:19, Sofiehem, Umeå

En A-traktor ska ha kört in i en stenmur. Patrull beordras till platsen. Inga personskador ska ha uppstått vid händelsen. Föraren av fordonet, en tonårsflicka, misstänks för vårdslöshet i trafik och otillåtet antal passagerare i fordon. Anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.