Sök
Uppdaterad 17 augusti 14.37

17 augusti 12.31, Trafikolycka, Kristinehamn

Trafikolycka har inträffat på E18 i höjd med Ölme

Två bilister är inblandade i en trafikolycka på E18, riktning Karlstad.

Det är oklart antal drabbade i fordonen. Initiala uppgifter gör gällande att ena fordonet har voltat och ligger i diket och det andra fordonet står kvar på vägbanan.

Övrig trafik är påverkad av den inträffade olyckan. Trafikanter ombeds att sänka hastigheten och iaktta försiktighet då det kan befinna sig räddningspersonal på vägbanan.

Uppdaterad kl. 13.25:

E18 riktining Karlstad är fortsatt blockerad. Bärgare är rekvirerad för att ta hand om de båda fordonen som är inblandade i olyckan. Fortsatt saknas uppgifter om eventuell skadebild hos drabbade. Prognos när E18 åter är farbar saknas.

Uppdaterad kl. 14.31:

Polismyndigheten har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik alt. ej anpassat avstånd till framförvarande fordon samt rattfylleri under påverkan av narkotika och narkotikabrott eget bruk. Misstänkt är en man i 20-årsåldern, mannen fördes till sjukvården för kontroll.

Analys får utvisa om misstankarna kvarstår gällande trafikonykerhetsbrottet samt misstanke om det egna bruket.

Bärgning av olycksfordonen är avklarad och polispatrull har lämnat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.