Sök

18 augusti 07.30, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Sunne, Olovlig körning
01:00: Patrull stoppar A-Traktor, ekipaget misstänks vara att anse som personbil. Fordonet i beslag och anmälan olovlig körning upprättad. Körkort omhändertaget och patrull kör hem pojken som misstänks till vårdnadshavare.

Karlstad, smitning från trafikolycka
01.03: Bilist inblandad i singelolycka på Klaraborgsbron, förare lämnar platsen utan att ge sig till känna. Förundersökning inledd och fortgår.

Hagfors, stöld genom inbrott
02.00: Okänd person har berett sig tillträde till målsägandens bostad. Målsäganden var under kvällen borta om när denne kom hem uppmärksammades att det varit inbrott. Polis har utfört utredningsåtgärder på brottsplatsen. Anmälan stöld genom inbrott är upprättad.

Under natten har det även hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. Det har även genomfört ett stort antal person samt fordonskontroller samt brottsförebyggande arbete i den offentliga miljön.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.