Sök

18 augusti 08.03, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00 – 07:00

Fyra personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). Av dessa misstänks en för hot mot tjänsteman i tre fall – mot en polis och två ordningsvakter, och en för våldsamt motstånd.                      

22:51, Älvsbacka, Skellefteå

Polisen stoppar en personbil. Föraren, en kvinna i 65-årsåldern, saknar behörighet att framföra fordonet. Hon misstänks för olovlig körning. Anmälan upprättas.

00:08, E4 Sävar, Umeå

En personbil har kört in i mitträcket. Två personer ska ha färdats i bilen, det finns inga uppgifter om personskador. Föraren av bilen, en kvinna i 20-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Hon misstänks för rattfylleri. Anmälan upprättas. Polisen beställer bärgare för att flytta bilen från olycksplatsen.

00:26, Centrala stan, Umeå

Polisen stoppar en personbil som spelar hög musik. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för förargelseväckande beteende. Anmälan upprättas.

01:35, Teg, Umeå

Polisen får samtal om bilar som står på en parkeringsplats och spelar hög musik. Patrull beordras till platsen. När man kommer fram avvisar man ett antal bilar från parkeringen, bilarna lämnar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.