Sök

18 augusti 08.04, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00 – 07:00

Tre personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

22:40, Älvsbyn

Ett bråk ska ha utbrutit på en fest. Patrull beordras till platsen. Två män grips, misstänkta för grov misshandel av en tredje man. Männen anhålls senare av åklagare. Den misshandlade mannen misstänks för rattfylleri, han förs till sjukvård. Anmälan upprättas.

22:41, Näsbyn, Kalix

Polisen stoppar en personbil. Föraren, en man i 20-årsåldern, tilldelas böter eftersom han försett bilens sidoruta med solfilm.

23:34, E4 Antnäs, Luleå

Polisen stoppar en personbil. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han misstänks för rattfylleri. Anmälan upprättas.

00:45, Centrala Kiruna

Två män som har befunnit sig på ett hotell ska ha hamnat i slagsmål. Polisen åker till platsen. Båda männen anklagar varandra för misshandel. Anmälan och motanmälan gällande misshandel upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha behövt uppsöka sjukvård i samband med händelsen.

01:55, Innerstaden, Luleå

Polisen kontrollerar en man som man misstänker är påverkad av narkotika. Han misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk, och får följa med till polisstationen för ytterligare undersökning. Anmälan upprättas.

02:20, Sanden, Boden

Polisen stoppar en lätt lastbil. Man misstänker att föraren, en man i 25-årsåldern, är berusad. Han misstänks för rattfylleri och får följa med polisen för ytterligare provtagning. Anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.