Sök

18 augusti 08.17, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

00:29 SOS-larm om brand i en parkerad bil på Ringvägen i Eskilstuna. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt och inga uppgifter om personskador. 

01:31 SOS-larm om trafikolycka på länsväg 987 utanför Mariefred, Strängnäs. Enligt larmet ska en bilist ha kört in i en bergskant. Två personer ska ha befunnit sig i bilen. När polis anlänt till platsen uppstod misstanke om rattfylleri samt vårdslöshet i trafik mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. Det finns inga uppgifter om personskador men bilen bärgades därifrån.

01:59 SOS-larm om trafikolycka vid Rockelsta, Flen. Enligt larmet ska ungdomar ha kört en golfbil och krockat med ett traktordäck. Två tjejer i övre tonåren ska ha följt med ambulans till sjukhus med sårskador. Polis kommer skriva en anmälan om vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada. Vårdnadshavarna har också kontaktats.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikkontroller, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.