Sök

19 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Dalarna

Mora, rattfylleri
23.31: Polispatrull stoppar en bilist i centrala Mora. Föraren, en man i 25-årsåldern påvisar tecken att vara påverkad av narkotika, beslut om provtagning fattas därav. Analys får utvisa om misstanke kvarstår. Rubricering i pågående förundersökning är rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk

Sågmyra, stöld
02.19: Polispatrull beordras till en verksamhet under ett pågående inbrott. Ingen gärningsperson är kvar på plasten när personal eller polis anländer. Vad som är stulet är okänt, polispatrull har genomfört en brottsplatsundersökning och förundersökning är inledd med rubricering stöld genom inbrott.

I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.