Sök

19 augusti 11.00, Trafikkontroll, Västerbottens län

Västerbotten, ett urval av polisens arbete i trafiken

 

SKELLEFTEÅ

Under morgonen hölls en trafikkontroll på länsväg 814, Lund.

SORSELE

Under förmiddagen kontrollerades trafiken vid Burevägen.

STORUMAN

Vid 8-tiden hölls en nykterhetskontroll vid Nygatan i tätorten. Alla kontrollerade förare var nyktra, utan några anmärkningar.

UMEÅ

Under morgonen kontrollerades trafiken vid länsväg 363 i Rödånäs. Två förare fick böter på grund av att de inte använt säkerhetsbälte i samband med färd. En förare blev också misstänkt för olovlig körning då han saknade körkortsbehörighet för att framföra aktuell fordonskombination (bil och släp).

Under förmiddagen kontrollerades hastigheten i trafiken i höjd med Utfartsvägen på Grisbacka. Sex förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser.

Vid 10-tiden hölls en nykterhetskontroll vid Formvägen, Ersboda. Omkring 60 förare kontrollerades, utan några anmärkningar.

ÅSELE

Vid 8-tiden hölls en nykterhetskontroll vid Umevägen i tätorten, utan några anmärkningar. Därefter hölls en hastighetskontroll vid Norrstrandsvägen. En förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelse. Föraren hade kört 64 km/timmen på en 50-väg.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.