Sök

19 augusti 21.31, Trafikkontroll, Västernorrlands län

Urval av polisens arbete i trafiken – en del av den nationella trafikveckan

08.41 Sundsvall:
Trafikkontroll på kontrollplats Armsjön, Njurunda, i samverkan med NTF (Nationella trafiksäkerhetsförbundet). Runt 300 fordon kontrolleras och alla är utan anmärkning.

15.02 Härnösand:
Åtta förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse vid en trafikkontroll på Brännavägen, Brännan.

15.15 Örnsköldsvik:
I samband med en trafikkontroll i Hörnett framkommer att en av de kontrollerade bilförarna inte har behörighet att köra bil. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

16.03 Örnsköldsvik:
Vid en trafikkontroll på länsväg 922, Bjästa, får fyra förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

16.01 Örnsköldsvik:
Vid en trafikkontroll på länsväg 335, Överhörnäs, får fem förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse. En av dessa får sitt körkort omhändertaget.

16.02 Härnösand:
Vid en trafikkontroll på Sockenvägen, Granudden, får åtta förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse. Två av dessa får sitt körkort omhändertaget.

16.11 Kramfors:
25 förare på Storgatan, Nyland, kontrolleras och är nyktra.

18.32 Örnsköldsvik:
Vid en trafikkontroll på länsväg 352, Själevad, får fem förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse. En av dessa få sitt körkort omhändertaget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.