Sök

02 augusti 07.55, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till fredag polisområde Värmland.

23.38 Filipstad. Stöld genom inbrott. Tre personer i åldrarna 30 till 55 år greps av polis under natten misstänkta för inbrott i en ort söder om Filipstad. Alla tre försatta på fri fot under morgontimmarna.

23.59 Arvika. Misshandel. Man i tjugoårsåldern gripen misstänkt för misshandel och olaga hot. Mannen ska ha hotat och misshandlat en kvinna i nära relation i samma ålder utomhus i centrala Arvika. Mannen greps av ordningsvakter. Polispatrull till platsen som övertog gripandet.

00.39. Karlstad. Olaga hot. Man i sextioårsåldern misstänks för olaga hot efter att ha betett sig illa och hotat personal på ett hotell i centrala Karlstad. Mannen har bland annat uttryckt missaktning över personalens etniska ursprung. Polis till platsen som tog upp anmälan. Mannen därefter avvisad från hotellet.

05.08 Karlstad. Försök till stöld. Man i femtioårsåldern misstänkt för försök till stöld efter att ha försökt stjäla cyklar. Patrull till platsen, ett bostadsområde i västra Karlstad, som kontrollerade mannen. Han omhändertogs därefter av patrullen i enlighet med lagen om omhändertagande av berusad person.

I övrigt en del fylleri, trafikbrott och rutinärenden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.