Sök

21 augusti 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

01:12, Göteborg, rån
En man i 50-årsåldern kontaktade polisen och uppgav att han blivit utsatt för ett rån. Två gärningspersoner ska ha gett sig på mannen fysiskt och sedan stulit hans jacka. Ingen har gripits i dagsläget. Mannen klarade sig utan några allvarliga skador.

00:51, Härryda, grov olovlig körning m.m.
En polispatrull skulle genomföra ett rutinstopp på en personbil. Bilisten valde att inte stanna, varpå ett kortare efterföljande inleddes. Två personer lämnade fordonet och sprang från platsen. Föraren, en man i 40-årsåldern, kunde fångas in och misstänks nu för grov olovlig körning, rattfylleri och att ej ha stannat på polismans tecken.

02:08, Göteborg, skadegörelse
En man kontaktade polisen med anledning av att en gärningsperson krossade en ruta till en entrédörr i ett flerfamiljshus. Polis beordrades till adressen, men gärningspersonen hade vid det laget cyklat iväg från platsen. Händelsen utreds som skadegörelse, ingen har gripits i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.