Sök

21 augusti 07.26, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

01.46: Polisen kontrollerar en man i 35-årsåldern på väster i Örebro och mannen blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

01.57: I samband med en fordonskontroll på väster blir en kvinna i 25-årsåldern misstänkt för brott mot knivlagen.

03.20: Ett fordon stoppas för kontroll i Näsby och föraren, en man i 25-årsåldern, kan inte uppvisa något giltigt körkort och blir misstänkt för olovlig körning.

04.38: Det upprättas en anmälan om ringa misshandel efter att en kvinna i 45-årsåldern misstänks ha slagit en man i samma ålder som hon har en relation med. Kvinnan blir också misstänkt för stöld då hon ska ha tagit tillhörigheter från mannen.

Nora

01.40: En husvagn ståendes på en camping börjar att brinna men ingen person ska ha befunnit sig i vagnen. Husvagnen blev helt utbränd och en intilliggande husvagn fick vissa brännskador. Det finns ingen misstanke om brott.

Degerfors

01.36: I Degerfors kontrolleras en man i 35-årsåldern som blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt innehav. Han blir också misstänkt för grovt brott mot knivlagen.

Kumla

06.06: På riksväg 50 i Brändåsen genomförs en trafikkontroll och fem förare får böter för att ha kört för fort.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.