Sök

21 augusti 07.26, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Kristinehamn

05.40: I samband med en trafikkontroll i Kurlanda så får två förare böter för att ha kört för fort.

Grums

22.31: En person ringer in med anledning av att denne sett ett fordon köra ner en lyktstolpe i Nyängen men fordonet åkte därefter vidare. Polisen har inte kunnat anträffa det aktuella fordonet och det skrivs en anmälan om smitning från trafikolycka.

Karlstad

02.12: Polisen kallas till en adress med anledning av att en anmälare hör hur någon rör sig kring huset och ryckt i handtaget till bostaden. På plats anträffas en man i 45-årsåldern som har färdats på en cykel som misstänks vara stöldgods. Mannen blir misstänkt för häleri alternativt stöld samt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Säffle

01.10: I Sundstorp ringer anmälare in med anledning av att de ser hur två personer bryter sig in i förråd på området. Ingen misstänkt gärningsperson kan anträffas men det konstateras att det varit inbrott i ett förråd och ett garage. Det skrivs en anmälan om stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.