Sök

22 augusti 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22.20 Partille, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Nämndemansvägen med anledning av ett trapphus som är rökfyllt. Det visar sig att det kommer rök från källaren av okänd anledning. Räddningstjänsten åtgärdar och polisen skriver en anmälan gällande brand utan misstanke om brott. Inga personskador.

04.55 Göteborg, drograttfylleri med mera
Vid Amiralitetsgatan, Majorna griper polisen en man i 25-årsåldern som gjort sig skyldig till grov olovlig körning, misstänkt drograttfylleri och våldsamt motstånd.

06.15 Vänersborg, trafikolycka
I korsningen länsväg 2060 - länsväg 2064 vid Frändefors är det två bilister som kolliderar. oklart om någon av de inblandade är skadade. Pågående händelse och polis är på plats. De båda inblandade är chockade och körs med ambulans till NÄL för kontroll. Polisen upprättar en anmälan om vårdslöshet i trafik. Ingen av förarna var påverkade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.