Sök

24 augusti 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

00.55 Kungälv, trafikolycka
Två bilister kolliderade på länsväg 574 i Kode och en av bilarna hamnade i diket. Alla inblandade kunde själva ta sig ur bilarna och ingen behövde åka med ambulansen till sjukhus. En av förarna, en man i 40-årsåldern, misstänks för rattfylleri samt vårdslöshet i trafik.  

01.10 Göteborg, personrån
I Kortedala har en kvinna i 40-årsåldern blivit rånad på sin mobiltelefon. En man hotade och försökte slå henne och i samband med det tog han telefonen. Mannen lämnade platsen i en bil och är inte anträffad. Kvinnan fick inga fysiska skador.

02.11 Göteborg, skadegörelse
En taxichaufför ringde polisen efter att hans bil utsatts för skadegörelse i Haga. En kund hade vid ett rödljus blivit så irriterad på taxichaufförens körning att han gick ur bilen och sparkade till dörren med plåtskador som följd. En anmälan om skadegörelse upprättades och den misstänkte är en man i 20-årsåldern.

02.31 Skövde, trafikolycka
Vid regementsområdet körde en bilist av vägen och voltade in i skogen. Ambulanspersonal kontrollerade föraren på plats och han behövde inte åka med till sjukhus. Mannen, som är i 20-årsåldern, togs med för provtagning och misstänks för grovt rattfylleri samt vårdslöshet i trafik.

05.14 Kungälv, trafikolycka
En bilist körde av vägen och voltade på länsväg 634 norr om Diseröd. I bilen färdades tre män i 20-årsåldern och samtliga fick åka med till sjukhus för kontroll. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.