Sök

24 augusti 07.52, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

00.08: I Baronbackarna stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för olovlig körning.

00.51: Polisen kallas till en nattklubb i centrala Örebro för att omhänderta en kvinna i 25-årsåldern enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Kvinnan blir också misstänkt för ringa narkotikabrott innehav och eget bruk, våldsamt motstånd samt för två fall av försök till våld mot tjänsteman.

00.55: En person i övre tonåren och en man i 35-årsåldern ska ha hamnat i slagsmål med varandra vid en nattklubb men ingen ska ha behövt någon ambulansvård. De två blev avlägsnade från platsen och är misstänkta för misshandel av varandra.

01.11: En man i 35-årsåldern blir misstänkt för skadegörelse efter att ha slagit sönder en ruta till en nattklubb i centrala Örebro. Mannen blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

01.28: Polisen kallas till Varberga med anledning av att en man ska ha slagit sönder en ruta till en lägenhet. Ingen person kan anträffas men det skrivs en anmälan om skadegörelse.

Lindesberg

00.56: En kvinna i 35-årsåldern blir misstänkt för skadegörelse efter att ha slagit sönder saker i ett rum på lasarettet i Lindesberg.

Degerfors

22.02: Polisen stoppar en fyrhjuling och föraren blåser positivt och blir misstänkt för rattfylleri.

Karlskoga

22.06: Ett fordon stoppas för kontroll och det visar sig att föraren, en man i 25-årsåldern, har ett återkallat körkort. Mannen blir misstänkt för grov olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.