Sök

24 augusti 07.53, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Rättvik

00.28: På länsväg 301 stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 65-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri.

Leksand

03.24: Polisen kallas till ett hotell med anledning av att en man i 25-årsåldern misstänks ha slagit en man i 35-årsåldern inne på hotellet. Mannen fick följa med till sjukhus och det skrivs en anmälan om misshandel.

Hedemora

23.47: I samband med att polisen kontrollerar en man i 25-årsåldern i centrala Hedemora blir denne misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om han haft något olagligt i kroppen.

01.04: Polisen bötfäller fyra personer då de kört fordon på en plats där fordonstrafik är förbjuden i centrala Hedemora.

Avesta

02.32: En man i 20-årsåldern kontrolleras i centrala Avesta och blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

Falun

03.27: En person i övre tonåren blir misstänkt för misshandel och olaga hot efter att denne ska ha slagit och hotat en man i 20-årsåldern.

Borlänge

23.32: En man i 25-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern som färdas i en bil blir misstänkta för grovt brott mot knivlagen efter att de blivit kontrollerade av en patrull.

Ludvika

00.36: Polisen kallas till centrala Ludvika för att kontrollera en man som beter sig konstigt utanför en bostad. Mannen som är i 30-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och han blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.