Sök

24 augusti 07.54, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Torsby

01.20: Polisen upprättar en anmälan om misshandel efter att några personer ska ha slagit en man i 25-årsåldern innan de försvann från platsen i ett fordon. Mannen fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll av sina skador.

Kristinehamn

23.21: En person i övre tonåren kontrolleras och blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och personens vårdnadshavare kontaktas.

02.15: Polisen kontrollerar en man i 20-årsåldern som blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt överlåtelsesyfte. Ytterligare en man i 20-årsåldern kontrolleras vid samma tillfälle och denne blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. De båda för följa med för provtagning och en analys av det får visa om de haft något olagligt i kroppen.

Karlstad

23.18: En a-traktor stoppas för kontroll och föraren blir misstänkt för olovlig körning.

23.46: Polisen kallas till en adress i Haga med anledning av en misstänkt misshandel. En man i 60-årsåldern ska ha blivit slagen av en annan man utanför sin lägenhetsport och det skrivs en anmälan om misshandel. Mannen ska inte ha behövt ambulansvård.

00.25: Vid en nattklubb inträffar en misshandel där en okänd gärningsperson ska ha slagit en man i 35-årsåldern i ansiktet. Det hela rubriceras som ringa misshandel alternativt misshandel. Den utsatta mannen ska inte ha behövt ambulansvård. Kort därefter upprättas ytterligare en anmälan om misshandel vid samma plats där en kvinna i 20-årsåldern är misstänkt för att ha kastat ett glas på en jämnårig kvinna.

Säffle

01.10: På E45 i Bro stoppas ett fordon och föraren, en man i 30-årsålder, får böter samt sitt körkort omhändertaget för att ha kört för fort.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.