Sök

24 augusti 08.00, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-08:00, åtta personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för misshandel i krogmiljö och två misstänks för ringa narkotikabrott. Ytterligare en har fått medfölja för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har vidare hanterat anmälningar gällande misshandel samt kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

I övrigt:

Kl 00:25, Sundsvall

Samtal inkommer gällande höga smällar vid Bosvedjan. Polis åker till området för att kontrollera vad som hänt. Fyrverkerier har setts och polisen hittar också avfyrade fyrverkeripjäser.

Tre tonårspojkar kontrolleras i samband med detta och vårdnadshavare kontaktas.

Kl 00:55, Örnsköldsvik

En bilist stoppas för kontroll. Föraren har kört på en plats där fordonstrafik inte är tillåten. En anmälan upprättas.

Kl 02:49, Sundsvall

Polis beordras till en restaurang vid Inre Hamnen med anledning av misshandel. Flera personer uppges ha varit på platsen, varav några har avvikit. Polis söker dem, dock utan resultat.

Anmälan gällande misshandel upprättas.

Kl 03:59, Sundsvall

En bilist stoppas för kontroll i Stenstan. Föraren får böter efter att ha kört på en plats som är otillåten för fordonstrafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.